Täyden palvelun autokorjaamo

Autoon tulee aika-ajoin huollon tai korjauksen tarvetta. Nyt huoltaminen on helppoa ja edullista.

Suunnittelemme huoltotarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Joskus riittää öljynvaihto, joskus on syytä tehdä laajempi huolto.

Uusissa autoissa pitää noudattaa valmistajan määrittämää määräaikaishuolto-ohjelmaa, jotta takuun voimassaolo säilyy. Nämäkin huollot voit teettää meillä.

Tarkastamme huollon yhteydessä ohjauksen, jarrujen ja alustarakenteen kunnon. Eli asiat jotka ovat liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä.

Teemme myös katsastustarkastuksia ja pakokaasumittauksia. Meiltä saat myös täydellisen katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Teemme kaikki auton ylläpitoon liittyvät korjaukset.

Jarrut, pakoputket, iskunvaimentimet, alustan nivelet, pyöränlaakerit, jakopään hihnojen vaihdot, laturit, startit, valot, polttimot jne.

Teemme myös katsastustarkastuksia ja pakokaasumittauksia. Meiltä saat myös täydellisen katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Tilava korjaamomme ja isoillekin autoille mitoitetut nostimet mahdollistavat myös pakettiautojen ja asuntoautojen korjaukset.

Teemme korjaukset nopeasti ja edullisesti.

Rengasnetistämme rengasnetti.fi
voit valita sinulle sopivimman rengasvaihtoehdon.

Turussa olevasta varastostamme löytyvät yleisimmät rengaskoot.

Valmistaja- ja hintavaihtoehtoja on useita.
Meiltä saat tunnettujen laatuvalmistajien renkaita
sekä edullisempia aasialaisvalmistajien renkaita.

Rengasnetistä renkaita siis kaikkiin käyttötarpeisiin.

Klikkaa allaolevasta kuvasta rengasnettiin

Teemme katsastustarkastukset, siihen liittyvät pakokaasumittaukset ja OBD testit.

Meiltä saat myös katsastuspalvelun, käymme katsastamassa autosi.

Auton ilmastointilaitteeseen on syytä tehdä huolto muutaman vuoden välein.

Ilmastointihuollossa poistetaan järjestelmään muodostunut kosteus, järjestelmään täytetään oikea määrä kylmäainetta ja lisätään kompressorin voiteluainetta. Näin järjestelmä toimii taas täydellä teholla ja komponenttien käyttöikä pitenee.

Huollon yhteydessä on syytä vaihtaa myös raitisilmasuodatin.

Joskus mittaristoon syttyy häiriöstä ilmoittava merkkivalo.
Silloin auton oma järjestelmä on havainnut häiriön ja tallentanut sen vikamuistiin. Tallentunut vika voidaan lukea testerillä ja siten saadaan nopeasti tieto häiriön aiheuttajasta. Meillä on kattava valikoima testauslaitteita joilla pystymme lukemaan vikamuistit lähes kaikista automerkeistä ja malleista.
Merkkivalo syttyy joskus yllättäen ja kaikessa kiireessä. Aja silloin suoraan meille, teemme vikadiagnoosia myös ilman ajanvarausta